Over Loes

Live by Loes

Redder in live events

Geen mankracht, tijd of expertise in huis is om een professioneel evenement te organiseren? Live by Loes schiet graag te hulp als freelance eventmanager bij een uitdagende, creatieve of logistieke missie. Hierdoor hoef je als organisatie niet (meer) te zwemmen, maar weet je door mijn hulp koers en overzicht te houden. 

Doel

Live by Loes biedt hulp bij het organiseren van zakelijke evenementen, om unieke live momenten te creëren en tegelijkertijd de bedrijfsdoelstellingen te behalen. 

Garanties

Ik ben intrinsiek gemotiveerd om het beste resultaat neer te zetten en bied complete toewijding. Daarbij ben ik veelzijdig en freelance inzetbaar voor onder andere conferenties, live streams, webinars, meerdaagse events, kick-offs, netwerk events en high level diners. 
Live by Loes garandeert:

  • Overzicht en structuur
  • Flexibele hulp en event ontzorging
  • Tomeloze inzet en ervaring

Hoe het begon

Van jongs af aan waren mijn creatieve en organisatorische vaardigheden al duidelijk aanwezig. Ik was een actief lid van de musicalschool en had een grote passie voor muziek, creativiteit en show. Met veel plezier stond ik graag zelf op het podium en bezocht ik diverse voorstellingen. Hierdoor werd ik geïnspireerd en tijdens mijn basisschool periode begon ik met het organiseren van musicals en diverse optredens.

Door de jaren heen ontwikkelde ik me als dé eventmanager binnen de vriendengroep en familie. Ik stond zelf niet meer op het podium, maar kreeg veel energie van het coördinerende werk achter de schermen. 

Het volgen van de opleiding Media & Entertainment Management in Haarlem was dan ook een logische stap. Naast het studeren werkte ik als productieleider bij een musicalschool in Alkmaar. Met mijn diploma op zak stapte ik als 21-jarige  de zakelijke evenementenbranche in.

In mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan als projectmanager binnen diverse disciplines in de eventbranche. Ik was werkzaam bij een eventlocatie, reclamebureau, live communicatie bureau en diverse eventbureaus. Het werken bij kleine bureaus heb ik als zeer positief ervaren omdat je binnen een compacte organisatie niet verantwoordelijk bent voor één onderdeel, maar voor het gehele traject. Ik heb zeer uiteenlopende projecten gerealiseerd voor bedrijven, brancheorganisaties en overheid. 

Na 6 jaar werd het tijd om onder mijn eigen naam te beginnen. Uiteindelijk ben ik in 2021 mijn eigen onderneming gestart: Live by Loes, redder in live events!

Werkwijze live by loes

Graag ga ik eerst in gesprek over wat er precies qua event ondersteuning nodig is. Ik bruis van ideeën en daarom sluit ik graag vroeg in het traject aan om strategisch mee te denken over het concept, het traject en de uitvoer. Het organiseren van het complete plaatje, geeft mij de meeste energie.

Uiteraard ben ik ook inzetbaar voor enkel het faciliterende deel of de event uitvoering. Laten we bij een kennismakingsgesprek overleggen hoe ik je het beste verder kan helpen.

Events van Live by Loes